EL BLOC DE COS
Limfoma Folicular, compartint un procés
15/09/2015

Fa any i mig que vaig anar a COS després d’un terrible diagnòstic: Limfoma Fol·licular grau II estadi IV (Febrer 2014)

Amb dos bebès de 2 i 1 any d’edat i 35 anys acabats de complir, el món em queia en trossets. Era com si la vida se m’escorregués entre els dits com de sorra del desert es tractés.

L’equip mèdic d’hematologia decideix esperar ja que no presento cap símptoma encara. Així que no em subministren quimioteràpia però em fan controls d’analítiques i TAC de manera regular.

Però jo no podia quedar-me a casa esperant a tenir símptomes així que vaig decidir investigar què podia fer com a pacient i protagonista del meu propi càncer. Algú em va parlar de COS i vaig cridar per curiositat. Un tal Jose va respondre i em va informar de com funcionaven i vaig veure clar que havia d’acudir allí. Em va recomanar demanar cita amb Eva i només amb aquella conversa telefònica amb Jose vaig sentir que estava en bones mans.

Amb la sensació d’estar morint vaig arribar a la consulta d’Eva, i després de múltiples preguntes sobre la meva vida, va veure ben clar que havia de visitar-me amb Clàudia regularment ja que hi havia una forta influència emocional.  Al mateix temps Eva em faria Teràpia Neural cosa que em va ajudar a eliminar dolors en articulacions i cames.

Aviat vaig conèixer a Clàudia, una psicòloga de somriure amable i ulls atents. Claudia va ser com un pou on despullava els meus draps vells. Em desprenia de coses que creia ja superades  i d’unes altres que desconeixia de la seva existència. Mai em vaig sentir jutjada i en cada visita vaig trobar, entre riures i llàgrimes, la meva ser més amagat, la meva jo més pur.

Enviava els meus informes de control a Eva amb regularitat i ella sempre responia amb eufòria en veure que el meu càncer no sols es mostrava tranquil sinó que mostrava regressió.

El meu últim TAC (juliol 2015) mostra que els meus ganglis s’han reduït fins a una quarta part i tinc ganglis pràcticament normals. I sense tractament convencional!

A COS he après que és possible un tracte humà on el pacient és una part activa en la sanació.

 

Coneix el nostre model de salut per a tothom